| Menstruacija | |
|
+7*anahi_baby_blue* *Sexy admin* tinkerbell_* Wanya_Kingica:P Enamorada rebelde chica '.'Traumada_por_Los_A'.' -~*Dulce*~- 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
-~*Dulce*~- ***Dulce admin***
Broj poruka : 2478 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : >>Dulce Nesto o tebi: : Wolim da se setam,izlazim,budem sa drustwom. Twrodglawa sam, ne mogu da podnesem laz,neodgowornost.. Datum upisa : 28.08.2008
| Naslov: Menstruacija Pon Jan 19, 2009 4:09 pm | |
| Pa owde mozete i o tome da pricate...Kad ste pri put dobili....Da li redowno wodite ewidenciju o tome?Mozemo da razmenjujemo nasa misljenja i pricamo o tome....:) | |
|
| |
'.'Traumada_por_Los_A'.' '.'.'.'Najweci Los A FAN'.'.'.'Los A un amor werdadero!!!'.'.'.'
Broj poruka : 5361 Godina : 29 Lokacija : En corazon de mi angel.... Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Anahi... Nesto o tebi: : Wolim putowanja,druzenja,izlaske...=]=]=] Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: Re: Menstruacija Pon Jan 19, 2009 5:12 pm | |
| | |
|
| |
-~*Dulce*~- ***Dulce admin***
Broj poruka : 2478 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : >>Dulce Nesto o tebi: : Wolim da se setam,izlazim,budem sa drustwom. Twrodglawa sam, ne mogu da podnesem laz,neodgowornost.. Datum upisa : 28.08.2008
| Naslov: Re: Menstruacija Pon Jan 19, 2009 5:19 pm | |
| Ha....tako i ja...Ja sam dobila u martu prosle godine...I wodim weicenciju,ali sada kad je pocela owa godina nisam wodila.....I meni tako...Ne boli me stomak bas puno....ali kao da me boli glawa,i uwek sam nekako umorna....Tako se osecam....Ja sam rekla mojim bff kad sam dobila...Zato sto su wec neke od njix dobile....xeh..... | |
|
| |
Enamorada rebelde chica
Broj poruka : 18 Godina : 28 Lokacija : Mexico-Beograd Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Anahi,Maite,Dulce Nesto o tebi: : Druzeljubljiva,osecajna, osetljiva.............. Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: Menstruacija Pon Jan 19, 2009 6:41 pm | |
| Ja sam dobila u sestom drugom polugodistu i prvo sam rekla mami pa onda mojoj naj drugarici.Mi o svemu pricamo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Menstruacija Pon Jan 19, 2009 7:05 pm | |
| Ja sam dobila u avgustu 2007!(po meni veoma rano!) Meni su dani kada dobijem sasvim isti kao drugi! Nikada me ne boli stomak, uvek sam nasmejana, raspolozena! :) Redovno vodim evidenciju, imam svoj mali kalendarcic i tu zaokruzujem datume i tako... |
|
| |
Wanya_Kingica:P Administator 4uma
Broj poruka : 1114 Godina : 28 Lokacija : In never never Land :) Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Maite Nesto o tebi: : ijuuuuu :) Doesnt metter Drzava: : Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Menstruacija Pon Jan 19, 2009 11:45 pm | |
| Aooo....Ja nisam dobila...:(...Kada dobijem obavjesticu vas... | |
|
| |
tinkerbell_*
Broj poruka : 40 Godina : 30 Lokacija : MeXicO CitY..♥ [slovenija] Koji wam je omiljeni RBD clan??? : sviii Nesto o tebi: : ja sam vedrana..:D Drzava: : Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: Menstruacija Uto Jan 20, 2009 6:34 pm | |
| ja imam dobila sam ima 1 god..to znaju moje prijateljice i mama...nekrijem nista..a ne govorim to deckima ja nikada ne vodim nadzor...to ima mama preko ali hvala bogu nisam nikada jos dobila u skoli menstuaciju:. | |
|
| |
*Sexy admin* Administator 4uma
Broj poruka : 2287 Godina : 29 Lokacija : Los A....4ever.....No puedo decir adios..... Datum upisa : 11.06.2008
| Naslov: Re: Menstruacija Uto Jan 20, 2009 8:12 pm | |
| joooj..ne pominji mi jutros sam dobila..:(
pa owako ja sam dobila 16 juna 2008 godine...:((
bilo je odwratno.....ukratko: probudi se i nasla krwaw krewet i pidzamu....fuuuuuuuuuuuj!!!
i tako
swakog mjeseca je imam..:'((((( | |
|
| |
*anahi_baby_blue* Baby RBD
Broj poruka : 153 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce i Any u diskoteci!!!!!!! Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Any,Dull,Chris,Poncho Nesto o tebi: : Wolim swasta xaxa Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Menstruacija Pon Jan 26, 2009 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Kathy!
Broj poruka : 22 Godina : 29 Lokacija : Izgubljena u prevodu x] Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Mai Nesto o tebi: : x] Datum upisa : 13.06.2008
| Naslov: Re: Menstruacija Čet Feb 05, 2009 6:40 pm | |
| Dobila sam u sestom razredu, U drugom polugodistu. Naravno, rekla sam majci, drugaricama....=) | |
|
| |
T@m@r@ No digas nada
Broj poruka : 327 Godina : 29 Lokacija : ~~BG~~ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Swi !!!!♥♥♥ Nesto o tebi: : :))))))) Datum upisa : 21.05.2008
| Naslov: Re: Menstruacija Čet Feb 19, 2009 6:51 pm | |
| Ja sam dobila u sestom i nzm...bas mi je bzw kad dobijem :(((( | |
|
| |
~*DuLcE*MaRiA*~
Broj poruka : 117 Godina : 28 Lokacija : U mom svetu sa RBD! Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Dulce!!!!! Nesto o tebi: : Zovem se Zana, imam 12 godina, iz Zemuna sam... Obozavam RBD, najvise Dulce! Datum upisa : 01.02.2009
| Naslov: Re: Menstruacija Čet Feb 19, 2009 7:11 pm | |
| Ja jos nisam dobila! Ali mislim da ce biti odvratno!!! | |
|
| |
Melysssa
Broj poruka : 17 Godina : 29 Lokacija : Con Vondy a donde sea.... Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Dulce i Chris Nesto o tebi: : A mrsko mi pisati, lol Datum upisa : 16.03.2009
| Naslov: Re: Menstruacija Pon Mar 16, 2009 12:29 am | |
| Ma nece toliko Ja sam dobila u 6.razredu, na vikendu sva sreca A ne boli me stomak skoro nikada | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Menstruacija | |
| |
|
| |
| Menstruacija | |
|