| ~~~Kosa~~~ | |
|
+7sanja *anahi_baby_blue* *Sexy admin* Wanya_Kingica:P Enamorada rebelde chica -~*Dulce*~- '.'Traumada_por_Los_A'.' 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
'.'Traumada_por_Los_A'.' '.'.'.'Najweci Los A FAN'.'.'.'Los A un amor werdadero!!!'.'.'.'
Broj poruka : 5361 Godina : 29 Lokacija : En corazon de mi angel.... Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Anahi... Nesto o tebi: : Wolim putowanja,druzenja,izlaske...=]=]=] Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: ~~~Kosa~~~ Pon Jan 19, 2009 5:20 pm | |
| Pa kakwa je wasa kosa? Da li wam se swidja? Koju boju kose najwise wolite? Kowrdzawu ili prawu? Da li biste woleli da imate kosu kao neka poznata licnost? Prawite li cesto frizure?Kakwe? Brbljanje o kosi..... | |
|
| |
-~*Dulce*~- ***Dulce admin***
Broj poruka : 2478 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : >>Dulce Nesto o tebi: : Wolim da se setam,izlazim,budem sa drustwom. Twrodglawa sam, ne mogu da podnesem laz,neodgowornost.. Datum upisa : 28.08.2008
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Pon Jan 19, 2009 5:23 pm | |
| Sada je kratka...:(....Gusta m ije kosa.....ali nikkkkkkkkad se wise necu sisati! Owa glupawa frizerka ne zna ni da sisa....Ja rekla jedn ufrizuru a ona mi drugacije.....:( ......Ali kosa m ije pre bila bas duga ,mekana.....xD.....i takoc....A wolela bix da imam kosu kao Dul:) | |
|
| |
Enamorada rebelde chica
Broj poruka : 18 Godina : 28 Lokacija : Mexico-Beograd Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Anahi,Maite,Dulce Nesto o tebi: : Druzeljubljiva,osecajna, osetljiva.............. Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Pon Jan 19, 2009 6:50 pm | |
| Moja je gusta i sanjenja ispod miski je.Inace mi je prirodno ravna i u 5 sam imala do kukova ali me je frizerka upropastila i sad sam pocela da je pustam.Ne svidja mi se posto kko sam je stanjila i rekla sam vise je nikada n4 stanjujem ja htela da mi bude kao Dulce msm kreten i sad krace delove cu da pusam do ramena i onda cu da odem do frizerke da mi lepo izravnja.Pa najvise volim smedju plavu moja je takva bas su onako poomnesane boje.Pa volim i pravi i kovrzdavu ali ipak vise pravu.Volela bih da imam kao Anahi.Sve zavisi uglavnom kad mi dodje zguzvam je da mi bude loknasta.Nzm dali sutra da je isfeniram ili ukovrzdam recite!!!!Sta mislite??????? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Pon Jan 19, 2009 6:54 pm | |
| Pa...Kako hoces, sta mislis da ti bolje stoji! Ja imam kovrdzavu i veoma gustu kosu!(nazalost!) Posto vise volim pravu kosu, redovno je feniram i peglam!(majka hoce da me ubije zbog toga! xD) |
|
| |
Wanya_Kingica:P Administator 4uma
Broj poruka : 1114 Godina : 28 Lokacija : In never never Land :) Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Maite Nesto o tebi: : ijuuuuu :) Doesnt metter Drzava: : Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Pon Jan 19, 2009 11:48 pm | |
| Pa kakwa je wasa kosa?Moja kosa je kratka kao sto mozete vidjeti na slikama Da li wam se swidja?Obozavam je jer je meka Koju boju kose najwise wolite?Plava...ali tamnplava da ide na crno Kowrdzawu ili prawu?Pravu kosu vise volim a volim i kovrdzavu Da li biste woleli da imate kosu kao neka poznata licnost?Pa ne bih volela jednosatno mi se svidja ovakva kosa Prawite li cesto frizure?Kakwe?..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Sub Jan 24, 2009 2:40 pm | |
| Imam crnu gustu kosu, trenutno sam ošišana na stepenasto. Ravna je ali kada vezujem kosu, talasasta je! I tako... |
|
| |
*Sexy admin* Administator 4uma
Broj poruka : 2287 Godina : 29 Lokacija : Los A....4ever.....No puedo decir adios..... Datum upisa : 11.06.2008
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Sub Jan 24, 2009 3:34 pm | |
| Pa kakwa je wasa kosa? kosa duga, boja....mmm...kestenjasta!!!! nije ni mnooogo gusta ni mnoooog tannka.....extra je!! Da li wam se swidja?da...prelijepa je...ne bi je mijenjala!! Koju boju kose najwise wolite?mmm...owu kao moju....kestenjastu i crnu!!! Kowrdzawu ili prawu? prawu...;) wolim kowrdzawe ali ne prirodno nego ja lada je uwijem!!!! Da li biste woleli da imate kosu kao neka poznata licnost?mmm...ne znam!!!! Prawite li cesto frizure?Kakwe?prawim...najwise kad imam neke priredne...ali skoro uwijek pustena..:) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Ned Jan 25, 2009 4:00 pm | |
| - ~TEA~ ::
- Imam crnu gustu kosu, trenutno sam ošišana na stepenasto. Ravna je ali kada vezujem kosu, talasasta je! I tako...
Volim kovrdžavu kosu! |
|
| |
*anahi_baby_blue* Baby RBD
Broj poruka : 153 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce i Any u diskoteci!!!!!!! Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Any,Dull,Chris,Poncho Nesto o tebi: : Wolim swasta xaxa Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Pon Jan 26, 2009 5:04 pm | |
| Ja sada imam sisku sa strane ravnu kosu dugu ....inace volim duzu ravnu ili malo zatalasanu kao kod anahi i siske volim !!! | |
|
| |
sanja
Broj poruka : 67 Godina : 28 Lokacija : sm Koji wam je omiljeni RBD clan??? : anahi Nesto o tebi: : ide na break dance Datum upisa : 23.12.2008
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Sre Jan 28, 2009 4:49 pm | |
| Pa kakwa je wasa kosa?hm...p`ofak...kosa mi je rafna i plafa......i tanka.. Da li wam se swidja?hm...pa onak`,...msm da..:D Koju boju kose najwise wolite?plafu..:D Kowrdzawu ili prawu?prawu..:D Da li biste woleli da imate kosu kao neka poznata licnost?hm...pa....nz...mozhda..:D Prawite li cesto frizure?Kakwe?hm..pa ne..:D | |
|
| |
srecno zaljubljena
Broj poruka : 7 Godina : 29 Lokacija : *in my special world* Koji wam je omiljeni RBD clan??? : dulce maria Nesto o tebi: : srecno zaljubljena hehe Datum upisa : 11.02.2009
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Sre Feb 11, 2009 8:27 pm | |
| ja imam dugu crvenu kosu...inace farbam se vec oko 2god u crveno...i obozavam svoju kosu... | |
|
| |
T@m@r@ No digas nada
Broj poruka : 327 Godina : 29 Lokacija : ~~BG~~ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Swi !!!!♥♥♥ Nesto o tebi: : :))))))) Datum upisa : 21.05.2008
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Čet Feb 19, 2009 6:48 pm | |
| Imala sam dugu kosu ali sam se sad osisala pa mi je kao nesto kraca Imam braon kosu rawnu wise mi se swidja prawa kosa iiii to je to xD | |
|
| |
'.'Traumada_por_Los_A'.' '.'.'.'Najweci Los A FAN'.'.'.'Los A un amor werdadero!!!'.'.'.'
Broj poruka : 5361 Godina : 29 Lokacija : En corazon de mi angel.... Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Anahi... Nesto o tebi: : Wolim putowanja,druzenja,izlaske...=]=]=] Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Pon Feb 23, 2009 3:01 pm | |
| Pa kakwa je wasa kosa?...prawa smedja :) Da li wam se swidja?...paaa onako....swidja mi se,ali uwek moze bolje loll Koju boju kose najwise wolite?...najwise smedju i crnu Kowrdzawu ili prawu?...obozawam lokne,ali ne bih wolela da ih imam :)....dakle prawa Da li biste woleli da imate kosu kao neka poznata licnost?...daaaaa kao Anahi! :) Prawite li cesto frizure?Kakwe?...paaa recimo...wolim da se zezam sa frizurama ali ne izlazim iz kuce kad nesto zbrckam xexexexex :DDD | |
|
| |
~*DuLcE*MaRiA*~
Broj poruka : 117 Godina : 28 Lokacija : U mom svetu sa RBD! Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Dulce!!!!! Nesto o tebi: : Zovem se Zana, imam 12 godina, iz Zemuna sam... Obozavam RBD, najvise Dulce! Datum upisa : 01.02.2009
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Uto Feb 24, 2009 1:37 pm | |
| Ja imam dugu stepenastu pravu braon kosu! I svidja mi se mnogo! Volela bih da imam kosu kao Dulce... Najvise volim pravu kosu... Ali lepo izgleda i ufrckana, ali mi je lakse da imam pravu! xex... I to je to... | |
|
| |
Melysssa
Broj poruka : 17 Godina : 29 Lokacija : Con Vondy a donde sea.... Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Dulce i Chris Nesto o tebi: : A mrsko mi pisati, lol Datum upisa : 16.03.2009
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ Pon Mar 16, 2009 12:26 am | |
| Ja imam uzasno gustu kosu, svi kazu da ima dobar kvalitet,al meni se ne svidja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ~~~Kosa~~~ | |
| |
|
| |
| ~~~Kosa~~~ | |
|