| - swadja - | |
|
+4Wanya_Kingica:P -~*Dulce*~- Enamorada rebelde chica '.'Traumada_por_Los_A'.' 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
'.'Traumada_por_Los_A'.' '.'.'.'Najweci Los A FAN'.'.'.'Los A un amor werdadero!!!'.'.'.'
Broj poruka : 5361 Godina : 29 Lokacija : En corazon de mi angel.... Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Anahi... Nesto o tebi: : Wolim putowanja,druzenja,izlaske...=]=]=] Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: - swadja - Pon Jan 19, 2009 5:25 pm | |
| Da li se cesto swadjate sa drugaricama ili drugowima? Da li ste imali nekad problema da hoce da was bije neko? pricajte... | |
|
| |
Enamorada rebelde chica
Broj poruka : 18 Godina : 28 Lokacija : Mexico-Beograd Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Anahi,Maite,Dulce Nesto o tebi: : Druzeljubljiva,osecajna, osetljiva.............. Datum upisa : 13.01.2009
| Naslov: Re: - swadja - Pon Jan 19, 2009 6:51 pm | |
| Svadjam se sa jednom koja kad prica vise i to me dovodi do ludila.I ima jedna kod nas takav kreten da mi dodje da je.........ali ipak predjem preko toga | |
|
| |
-~*Dulce*~- ***Dulce admin***
Broj poruka : 2478 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : >>Dulce Nesto o tebi: : Wolim da se setam,izlazim,budem sa drustwom. Twrodglawa sam, ne mogu da podnesem laz,neodgowornost.. Datum upisa : 28.08.2008
| Naslov: Re: - swadja - Pon Jan 19, 2009 11:40 pm | |
| Ja se sa owim mojim kuckama iz razreda swadjam swaki dan! UZAAAASNE SU! I uwek ja njix tucem a ne one mene...Jer ne sme niko da me pipne,swi beze od mene! | |
|
| |
Wanya_Kingica:P Administator 4uma
Broj poruka : 1114 Godina : 28 Lokacija : In never never Land :) Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Maite Nesto o tebi: : ijuuuuu :) Doesnt metter Drzava: : Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: - swadja - Pon Jan 19, 2009 11:53 pm | |
| Ovako: Ja se uvjek svadjam to mi je mana...Ali samo kad neko predje mjeru onda znam da nastupim udaranjem... | |
|
| |
tinkerbell_*
Broj poruka : 40 Godina : 30 Lokacija : MeXicO CitY..♥ [slovenija] Koji wam je omiljeni RBD clan??? : sviii Nesto o tebi: : ja sam vedrana..:D Drzava: : Datum upisa : 05.01.2009
| Naslov: Re: - swadja - Uto Jan 20, 2009 6:31 pm | |
| i ja se svadjam u skoli i kod kuce..:D nevolim da mi neko nekaze u obraz nego ista i posle kao "najbolja prijateljica" svasta govori o tebi...mislim joj to mi bas ide na k****:D | |
|
| |
*anahi_baby_blue* Baby RBD
Broj poruka : 153 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce i Any u diskoteci!!!!!!! Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Any,Dull,Chris,Poncho Nesto o tebi: : Wolim swasta xaxa Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: - swadja - Pon Jan 26, 2009 5:21 pm | |
| Da cesto se svadjam sa Lolom i Anom D skoro svaki dan ... | |
|
| |
'.'Traumada_por_Los_A'.' '.'.'.'Najweci Los A FAN'.'.'.'Los A un amor werdadero!!!'.'.'.'
Broj poruka : 5361 Godina : 29 Lokacija : En corazon de mi angel.... Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Anahi... Nesto o tebi: : Wolim putowanja,druzenja,izlaske...=]=]=] Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: Re: - swadja - Pon Feb 23, 2009 3:03 pm | |
| | |
|
| |
~*DuLcE*MaRiA*~
Broj poruka : 117 Godina : 28 Lokacija : U mom svetu sa RBD! Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Dulce!!!!! Nesto o tebi: : Zovem se Zana, imam 12 godina, iz Zemuna sam... Obozavam RBD, najvise Dulce! Datum upisa : 01.02.2009
| Naslov: Re: - swadja - Uto Feb 24, 2009 1:38 pm | |
| Ja na neki nacin kad PUKNEM, kad me neko jako iznervira onda koristim razrednin metod... Ako vas zanima recite... Ali kad prepuknem onda umem svasta da kazem... xexexexe | |
|
| |
T@m@r@ No digas nada
Broj poruka : 327 Godina : 29 Lokacija : ~~BG~~ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Swi !!!!♥♥♥ Nesto o tebi: : :))))))) Datum upisa : 21.05.2008
| Naslov: Re: - swadja - Uto Feb 24, 2009 2:41 pm | |
| Pa ne wolim bas da se swadjam ali... ako me neko bas bas iznerwira onda... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: - swadja - Ned Mar 15, 2009 12:51 am | |
| Ha,ha,ha...,pa kakava sam ja kad se svadjam...strasno sam!!Moze svasta da mi izleti i bas se jako iznerviram...{pitajte zanu...bude nekad tu kad se svadjam}! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: - swadja - | |
| |
|
| |
| - swadja - | |
|