| Vasi blamowi!!! | |
|
+15Wanya_Kingica:P Kristina *TeOdOrAaAa* //***S*E*R*Dj*I*C*A***\\ -~*Dulce*~- *Sexy admin* *Dragana* (=Los A ~ 4ewer=) *~Princess of the world~* '.'Traumada_por_Los_A'.' !vondy! Perronita Chicita *_AnGeL dE PoNcHo y AnY_* rbd4ever *MisS_Glamorous* 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
-~*Dulce*~- ***Dulce admin***
Broj poruka : 2478 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : >>Dulce Nesto o tebi: : Wolim da se setam,izlazim,budem sa drustwom. Twrodglawa sam, ne mogu da podnesem laz,neodgowornost.. Datum upisa : 28.08.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Pet Sep 19, 2008 11:33 am | |
| ........e slusajte owo....bila ja na moru i jedno wece smo se moja mama,ja i moja sestra setali...... i xteli smo da kupimo neke narukwice i tako to....i razgledali...i zaustawili smo se kod nekix suwenira.....a moja mama je bila pore mene....ja sam okrenula glawu i nesto gledala i kada sam se okrenula i xtela da zagrlim moju,skontala sam da sam zagrlila saswim pogresnu osobu......tj neku dewojku....i jos sam uzwiknula:MAMA.... di\ok sam je zagrlila.....moja mama se tako smejala da me je citawu setnju tako nerwirla......!!!!koji blam!!!! | |
|
| |
*Sexy admin* Administator 4uma
Broj poruka : 2287 Godina : 29 Lokacija : Los A....4ever.....No puedo decir adios..... Datum upisa : 11.06.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Pet Sep 19, 2008 4:02 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2478 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ Koji wam je omiljeni RBD clan??? : >>Dulce Nesto o tebi: : Wolim da se setam,izlazim,budem sa drustwom. Twrodglawa sam, ne mogu da podnesem laz,neodgowornost.. Datum upisa : 28.08.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Pet Sep 19, 2008 4:47 pm | |
| sta se ti smejes,,,a>??? | |
|
| |
Broj poruka : 2287 Godina : 29 Lokacija : Los A....4ever.....No puedo decir adios..... Datum upisa : 11.06.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Pet Sep 19, 2008 4:55 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Pet Sep 19, 2008 5:07 pm | |
| jaooo....ludi...kako sam spre neki dan izblamirala..... .............necu da pricam.... | |
|
| |
*TeOdOrAaAa* Sueles volver
Broj poruka : 880 Godina : 30 Lokacija : U Uckerovom zagrljaju...:) Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Pa svi...ali mi je najsladji Ucker...:D Nesto o tebi: : Pa...malo sam stidljiva...obozavam ovaj 4um i moje frendice na njemu...:))to je to...! Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sub Sep 20, 2008 11:18 am | |
| Jao,a ja prosle god na moru...xexe...valjacete se...xD Ja se setam sa mamom i sestrom...sva vazna kao...a bili smo u Grckoj... mali grad ...ima samo neke prodavnice sa suvenirima... i sad vidim jednu extra prodavnicu,svakakvih extra stvari unutra... i ja sad pojurim da udjem unutra da razgledam...kad ono na gl vratima neka guzva... ja reko,nema veze,ima neka dva ulaza sa strane...i ja sad krenem na jedan ulaz... i sva bitna kao,ulazim...kad ono,ispostavi se da to nije ulaz,to je izlog sa staklom...xexe...naravno,to sam primetila tek kad sam zdr naletela... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sub Sep 20, 2008 12:58 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sub Sep 20, 2008 2:12 pm | |
| | |
|
| |
Kristina
Broj poruka : 131 Godina : 29 Lokacija : Sa najboljim prijaateljima na koncert rbd:* Koji wam je omiljeni RBD clan??? : ples Datum upisa : 21.09.2008
| |
| |
Broj poruka : 880 Godina : 30 Lokacija : U Uckerovom zagrljaju...:) Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Pa svi...ali mi je najsladji Ucker...:D Nesto o tebi: : Pa...malo sam stidljiva...obozavam ovaj 4um i moje frendice na njemu...:))to je to...! Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Pon Sep 22, 2008 11:07 pm | |
| xexe,vi se smejete mojoj nesreci... ma,slim se ja.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sub Sep 27, 2008 12:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sub Sep 27, 2008 3:59 pm | |
| hehe.....extra ti je......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sub Sep 27, 2008 10:01 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sre Okt 01, 2008 3:05 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sre Okt 01, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sre Okt 01, 2008 9:10 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sre Okt 01, 2008 9:55 pm | |
| ma neljutim se bre....zezam se... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Čet Okt 02, 2008 11:56 pm | |
| LUDE STE.......... |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sub Jan 10, 2009 5:07 pm | |
| xaxaxa....ewojos...cekaj.....sam ose ja wode blamiram izgleda...Slusajte owo...Prew neki dan krenule uwece ja i moja bff da bombardujemo Stepu petardama....zezale smo se i takoc....tj bio je dan....lol...kad mi idemo drumom i bila neka magla nesto....bilo ruzno wreme....kad....ide neki decko na bajsu a mi mislili Pedja....(to je jedan decko m iga znamo)...Kad on se priblizawa a ja i ona u isti glas: "Gde si Pedjaaa"?.....Kad on nama "Zdrawo"....Nama bilo glupo sto nam je to rekao .....kad ono se on primaknuo a to nije bio Pedja..ee.....ja sam se na sred druma waljala od smexa......znaci...umirala sam... | |
|
| |
Wanya_Kingica:P Administator 4uma
Broj poruka : 1114 Godina : 28 Lokacija : In never never Land :) Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Maite Nesto o tebi: : ijuuuuu :) Doesnt metter Drzava: : Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Uto Jan 13, 2009 5:58 pm | |
| Ewo ja jedan Ja i moje drushtvo smo shetali...I ja vidim prodavnicu i ja udjem i svima kupim neki jogurt...I ja naplatim i govori meni ova shto je naplatila Za koga ti je to?A ja joj rekoh za mene..POche zhena da se smije...I reche mi:Ti si josh mala za to..A ja nisam ukapirala..I ja dala mom drugu i 2 drugaricama...Piju oni..Kad odjednom moj drug:Vanja ovo je za(menstr.)ja kako sam nagnula onu bocu da popijem od smijeha sam napskala jednu zhenu koja je ishla isored nas..Majica joj je bila sva roza...Odjednom kad se okrenula tek sam primjetila da je to bila moja nastavnica..Kuku | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Uto Jan 13, 2009 6:10 pm | |
| hahahahhahahahahahahhahaha
lolol | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Uto Jan 13, 2009 7:30 pm | |
| | |
|
| |
Wanya_Kingica:P Administator 4uma
Broj poruka : 1114 Godina : 28 Lokacija : In never never Land :) Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Maite Nesto o tebi: : ijuuuuu :) Doesnt metter Drzava: : Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Sre Jan 14, 2009 5:13 pm | |
| | |
|
| |
*~*M*i*Lj*A*n*A*~*
Broj poruka : 123 Godina : 29 Lokacija : U snovima sa Rbd-om.... Koji wam je omiljeni RBD clan??? : ANAHI!!! Nesto o tebi: : ok sam:) Datum upisa : 28.10.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Ned Jan 18, 2009 12:39 am | |
| | |
|
| |
Kathy!
Broj poruka : 22 Godina : 29 Lokacija : Izgubljena u prevodu x] Koji wam je omiljeni RBD clan??? : Mai Nesto o tebi: : x] Datum upisa : 13.06.2008
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! Čet Feb 05, 2009 6:47 pm | |
| Ja bila danas u Maxiju sa drugaricom. I kupovala sam hranu za macke! =) Mi dosle na kasu, a ja se zezela pa kazem drugarici : "E, Tea, uzela sam ovo ako budem posle bila gladna" Ona zena na kasi me pogleda i kao da sam pala s' Marsa i kaze : "Cccc, tako mlada, a tako neozbiljna!" qq... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vasi blamowi!!! | |
| |
|
| |
| Vasi blamowi!!! | |
|